Gevelrenovatie

GEVELRENOVATIE: Een facelift voor uw woning

Soms is uw woning aan een verjongingskuur toe. Met een gevelrenovatie bereikt u verbluffende resultaten MENGE renoveert voor u de gevel van uw woning tot in de puntjes. Gaande van zandstralen van de gevel, de voegen vervangen en/of reinigen tot een volledige gevelreiniging. Daarnaast ook pleisterwerk bijwerken of vernieuwen, de gevel afwerken met schilderwerk, vochtwerende behandelingen aanbrengen, vervangen of aanpassen van gevelmetselwerk. Uw woning krijgt meteen een heel andere uitstraling na zo’n gevelrenovatie.

Vraag uw offerte aan

MENGE biedt u de keuze uit verschillende reinigingstechnieken:

De vochtstraaltechniek:

Met deze techniek (Torbo, Wasado) wordt een mengsel van water en aangepast granulaat onder druk geprojecteerd op de gevel. Alle factoren zijn instelbaar naar behoefte (structuur en hardheid van de ondergrond) zodat voor iedere gevel een gepast reinigingsresultaat kan worden gewaarborgd. Zij is dan ook toepasbaar bij de meeste panden.

Het Neveljetsysteem:

Is een vochtstraalsysteem met toevoeging van water aan de straalkop. Waterinstelling is instelbaar in functie van de ondergrond. Het systeem heeft een meer abrasieve werking en is hierdoor meer geschikt voor het brutere werk, zoals voorbereiding voor pleister- en betonherstellingen, verwijderen van graffiti’s.

Rotatiewervelprocédé:

Deze combinatie van een hogedruk- en zandstraalsysteem werkt ideaal bij delicate renovaties, waar zachte witsteenmotieven en moulures moeten worden gereinigd. Dit gebeurt dan met heel zachte straalpoeders.

Andere reinigingstechnieken:

Vooral technieken op basis van hogedruk en stoom worden minder toegepast, tenzij gebruik moet worden gemaakt van chemische producten of als ondersteuning van delicate reinigingen (korstvormingen, verwijderen van verflagen…)
reinigingstechnieken-gevelreiniging

Laat ons uw gevel restaureren

Ook voor betonherstellingen, vochtwerende behandeling van uw gevel of antigrafittibehandeling kunt u beroep op gevelrenovatie Menge doen.